از بنیاد برکت، مرتضی نیازی روز شنبه با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۴۱۰ هزار طرح مشاغل خرد و خانگی توسط معاونت توسعه اشتغال این بنیاد اجرایی شده است، اظهار داشت: ایجاد چنین طرح های اشتغال زایی تنها بخشی از فعالیت های انجام شده طی سال های اخیر است.
وی بابیان اینکه توانمندسازی و بهکارگیری توانمندیها از مهمترین اهداف این معاونت در راستای از بین بردن محرومیت در مناطق کم برخوردار کشور است، گفت: این هدف در مناطق مرزی با اجرای زنجیره های مختلف از جمله زنجیره های سبز و آبی محقق شد و امروز شاهد تغییر چهره روستاها در این مناطق و مهاجرت معکوس در آنها هستیم.
۱۵ درصد از یک میلیون اشتغال هدفگذاری در دولت سیزدهم توسط بنیاد برکت محقق شد
نیازی توضیح داد: ۱۵ درصد از یک میلیون اشتغالی که هدف دولت سیزدهم بود را بنیاد برکت ایجاد کرده و آن چیزی که در معاونت اشتغال اتفاق میافتد در راستای سیاست مقام معظم رهبری است که اقتصاد را اولویت میدانند.
معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت با بیان اینکه محرومیت به چند دلیل رخ می دهد، گفت: از جمله اینکه قابلیتی در شخص ایجاد نمیشود و فرد آموزش تخصصی نمیبیند، یا سیستم آموزشی او را برای وارد شدن به بازار بهخوبی تربیت نمیکند و بخش دیگر هم این است که بالقوه هایی که ایجاد میشود تبدیل به بالفعل نمیشود.
منبع:ایرنا
نظر شما