آوای تجارت : سیر فواید بسیاری دارد که بیشتر خواص آن برای سلامتی به آلیسین و ارگانوسولفورها موجود در سیر مربوط میشود و از جمله این خواص میتوان به پیشگیری از ابتلاء به سرماخوردگی، کاهش فشار خون و کلسترول بد اشاره کرد.
سیر یکی از گیاهانی است که در خانواده پیاز قرار میگیرد، از این ماده غذایی بیشتر برای درمان بیماریهای مرتبط با سیستمهای قلبی و خونی استفاده میشود؛ سیر حاوی ترکیبات شیمیایی گیاهی گوناگونی مانند آلیسین و ارگانوسولفورها است که بیشتر خواص آن مربوط به این ترکیبات میشود.
آلیسن طعم و بوی خاصی به سیر میبخشد و میتواند به کاهش التهاب و مهار رادیکالهای آزاد کمک کند، رادیکالهای آزاد ذرات ناپایداری هستند که میتوانند به سلولها آسیب برسانند و باعث بروز انواع مختلفی از بیماریها شوند.
سیر سیاه چندساله، همان سیر خام است که با گذشت زمان و تحت تأثیر گرما و رطوبت تغییر پیدا میکند، در نتیجه این امر نه تنها رنگ سیر، بلکه طعم و بافت آن نیز دستخوش تغییر میشود، سیر سیاه طعمی ترش و شیرین دارد و فاقد بوی تند است.
این نوع سیر بهعنوان یک ماده غذایی مفید و پرکاربرد شناخته میشود و فواید بسیاری دارد که از جمله خاصیتهای سیر سیاه میتوان به خواص آنتیآکسیدانی، ضدالتهابی، ضدسرطان، ضدچاقی، ضددیابت و ضدحساسیت اشاره کرد و علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود سلامت قلب و کبد نیز مؤثر است.
منبع:عصرایران
نظر شما